• 1
 • 2
 • 3
Vaša košarica je prazna!
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI

Pravilinik o piškotkih

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.Zasebnost uporabnikov je za nas zelo pomembna, zato si prizadevamo, da uporabnikom ponudimo vse informacije o piškotkih.


Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.

NIKL-SI MATEJ ROBIČ s.p in kupec medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.

KOMERCIALNI POGOJI
Cene:

 • Cena: je redna cena po kateri se artikel prodaja.
 • Akcijska cena: je znižana redna cena po kateri se prodaja artikel za določen ali nedoločen čas.
 • Stara cena: je cena po kateri se je artikel prodajal pred znižanjem.


Označevanje znižanih artiklov:

 • V razprodaji: so označeni izdelki, ki so trenutno v razprodaji, ki je časovno omejena
 • V akciji: so označeni izdelki, ki so trenutno v akciji, ki je časovno omejena.
 • Zadnji kosi: so artikli, ki imajo znižano ceno za nedoločen čas, oziroma do razprodaje zalog

 

Vse cene vključujejo DDV. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru napake pri ceni. Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti objavljenih podatkov, se namreč lahko zgodi, da je objavljena cena ali zaloga napačna. O morebitni napaki bomo kupca nemudoma obvestili (po elektronski pošti ali telefonsko) in poizkušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med kupcem in ponudnikom je sklenjena, ko kupec plača znesek prejetega predračuna. Kupcu je po elektronski pošti posredovano tudi mesto na strežniku ponudnika, kjer je shranjena pogodba/predračun. S prijavo, kupec v svojem profilu lahko dostopa tudi do arhiva svojih naročil/nakupov .

Kupec v prejeti pošiljki prejme račun na katerem so poleg specifikacije stroškov tudi navodila za morebiten odstop od pogodbe/nakupa.

Rok dobave je maksimalno en teden, če je artikel na zalogi, če pa artikla ni na zalogi pa po dogovoru.

Naročilo in postopek nakupa

Naročilo nakupa se sklepa v slovenskem jeziku in je zavezujoče za kupca in prodajalca.

Izdelki, ki so na strani, so praviloma na zalogi, razen izdelkov, pri katerih je to jasno označeno pod oznako »Razpoložljivost«.  Pridružujemo si pravico od odstopa od izvedbe naročila, v primerih, da naročenih izdelkov ni na zalogi in je pri vnosu zalog prišlo do tehnične ali druge napake. Do delnega ali popolnega odstopa od naročila lahko pride tudi v primeru, da je prišlo do očitne napake v ceniku ali pa naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji.

Zavrnitev naročila

Spletna trgovina Nikl.si si pridržuje pravico, da lahko zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu, mu v tem primeru vso kupnino vključno s stroški dostave nakažemo naslednji delovni dan.

Postopek nakupa

Izberite izdelek, ki ga želite kupiti, določite količino, izberite barvo in velikost če je na razpolago in kliknite na gumb »V košarico«. Zgoraj nad seznamom artoklov v košarici se izpiše količina in skupni znesek naročenih izdelkov. Če želite odstraniti ali popraviti naročeno količino določenega izdelka, kliknite na košarico, »poglej košarico« ter nato ustrezno popravite količino, pritisnete moder znak »osveži« , za brisanje izdelka iz košarice pritisnete rdeč znak x »odstrani«.  Če želite po popravljanju količine še nakupovati, kliknete gumb »Nadaljuj z nakupovanjem«. Postopek zaključevanja naročila sprožite s klikom na košarico ter gumbom "Na blagajno". Spletna trgovina vas vodi skozi naslednje korake:

 1. korak – Možnosti nakupa; če se niste prijavili že na začetku, ima tukaj nova stranka možnost da se registrira, obstoječa stranka pa lahko vpiše zahtevane podatke,
 2. korak – Naslov plačnika; na izbiro sta možnosti »Uporabljam obstoječ naslov« ter »Uporabil(a) bi nov naslov
 3. korak – Podrobnosti dostave; na izbiro sta možnosti »Uporabljam obstoječ naslov« ter »Uporabil(a) bi nov naslov
 4. korak – Način dostave; Poštnina oz. stroški dostave in pakiranja se zaračunajo glede na količino in skupno težo izdelkov
 5. korak – Način plačila; na izbiro sta možnosti »Plačilo po povzetju« ter »Preko spletne banke oziroma po predračunu« Predno želite nadaljevati z dokončanjem nakupa, je potrebno tudi odkljukati »Prebral sem in se strinjam s Splošnimi pogoji«
 6. korak – Potrditev naročila; tukaj vam prikaže vaše naročilo, količinsko in cenovno; če ste izbrali način plačila »Preko spletne banke oziroma po predračunu« vam spodaj izpiše »Navodila za nakazilo«. Ta ista navodila, ki jih potrebujete za pravilno plačilo, prejmete tudi z elektronsko pošto.
 7. Korak – Naročilo je oddano

Po oddanem naročilu, na e-mail prejmete povzetek naročenih izdelkov. Poslano naročilo lahko kupec prekliče v roku ene ure po oddanem naročilu. Po preteku predpisanega časa preklic naročila ni možen. Vse nastale stroške po preteku veljavnega časa preklica krije naročnik blaga. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.

Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.
S klikom na gumb "Potrditev naročila" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) v slovenskem jeziku je shranjena na strežniku v elektronski obliki in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).

Kupoprodajna pogodba (naročilo) zavezuje spletno trgovino in kupca. V primeru, ko kupec odstopi od naročila/pogodbe, nosi po Zakonu o varstvu potrošnikov (6. odstavek, 43.č člen) vse neposredne stroške, ki nastanejo s pošiljanjem. V primeru, da kupec naroči izdelke v spletni trgovini in nato zavrne oz. ne sprejme pošiljke, nosi stroške poštnine v obe smeri.


PLAČILO:

Možni sta dve vrsti plačila:

Plačilo po predračunu: Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi boste ob potrditvi naročila prejeli predračunu. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračuna. V kolikor v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.


Plačilo po povzetju: Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili najkasneje v 4. delovnih dneh.


DOSTAVA:

Dostava naročila bo v primeru plačila po povzetju opravljena v 2 do 4 dneh od oddaje naročila, v primeru plačila po predračunu, pa v 2 do 4  delovnih dneh od dneva prejema plačila na naš račun. Dostavo naročenega blaga izvaja DPD Slovenija. O odpremi pošiljke vas bomo obvestili po elektronski pošti.


Cene dostave:

Brezplačna dostava za nakupe nad 100 €
• Nakupi pod 100 € enoten strošek dostave 6
 

Ta cena dostave velja le na artikle katere niso v akciji, če je artikel v akciji je brezplačna dostava nad 150 €.


Morebitni strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu.

Podatek o dobavljivosti izdelkov osvežujemo enkrat dnevno. Zato je predvsem pri izdelkih označenih z »na zalogi ?« možno, da ob prejemu naročila, želenega izdelka ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o tem nemudoma obvestili, morebitno nakazan znesek pa nakazali nazaj na želen račun najkasneje v 3 delovnih dneh.


GARANCIJA

Za izdelke kupljene v naši spletni trgovini, veljajo vsi garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Garancija je možno uveljaviti le ob predložitvi računa. Garancijo je možno uveljaviti na sedežu podjetja Lopata 38, 3000 Celje.


PODATKI O STRANEH

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.Trudimo se zagotoviti kar najboljše fotografije prodajanih artiklov, a je kljub temu potrebno fotografije jemati kot simbolične.


AVTORSKE PRAVICE

Objavljene vsebine so ali v lasti podjetja NIKL-SI MATEJ ROBIČ s.p., ali ima podjetje NIKL-SI MATEJ ROBIČ s.p za objavo soglasje avtorja. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti podjetja NIKL-SI MATEJ ROBIČ s.p je prepovedano.


KODEKS PO ZEPT
NIKL-SI MATEJ ROBIČ s.p posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za pravilno delovanje.Če se strinjate z tem, da sprejmete piškotke kliknite na gumb Potrditev Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information